Evenementen: Maart 2016

De jaarlijkse en belangrijkste show van Ballet Inyange trekt meer dan duizende mensen uit heel Europa. Die komen om zich onder te dompelen in een mix van goed georkestreerde adembenemende choreografieën en melodieuze muziek. Doorheen de jaren, zijn we gespecialiseerd geworden in publieksevenement in de naaste omgeving met het publiek. Dit biedt een unieke ervaring voor de toeschouwers en de performers. We hebben deelgenomen aan talrijke open-air festivals.

Dankzij een verscheidenheid aan optredens, Ballet INYANGE heeft vandaag een stevige reputatie opgebouwd voor professionalisme, die zowel door het grote publiek en organisatoren van evenementen wordt herkend.

Wij zijn trots op onze stiptheid en respect van de overeengekomen voorwaarden met de organisator van het evenement. De creativiteit en toewijding van onze dansers stellen ons in staat om een high-show kwaliteit te garanderen, of we binnen of buiten optreden. Ballet INYANGE zal ook uw oproep beantwoorden voor uw privé-evenementen: huwelijk, verjaardag, enz.

Het is onze ambitie om je mee te nemen op een diep reis in de Afrikaanse ritmes.